Петков и Василев поканиха Борисов на двоен дебат

"Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има", се казва в писмото, изпратено от "Продължаваме промяната"

25.09.2022 | 15:00 Редактор: Теодора Патронова
Петков и Василев поканиха Борисов на двоен дебат

Лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев поканиха официално лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на ГЕРБ по негов избор на двоен дебат.

"На 2 октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България. Всички социологически проучвания показват, че или "Продължаваме промяната", или ГЕРБ ще има най-големи шансове да сформира правителство. Всеки български гражданин заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това директно от лидерите на двете формации, които могат да очертаят пътя на следващото управление на България. Затова Ви каним на публичен дебат на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – между Вас, заедно с още един Ваш представител, и нас двамата", става ясно от поканата на "Продължаваме промяната".

"Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж, така че България да не бъде най-бедната страна в ЕС, как може в страната ни да има добри болници и училища, как ще продължим да увеличаваме доходите на работещите и пенсионерите и как ще подкрепим младите семейства и децата. Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите. Нашият народ не може да бъде лъган повече, затова лидерите, които носят отговорност, трябва да бъдат част от този дебат", пише още в поканата.

"Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не. Призоваваме Ви да не Ви е страх, г-н Борисов! Очакваме отговора Ви възможно най-скоро, за да направим необходимата организация", завършва писмото. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 1
реалист
преди 2 месеца
Кирчо и Кокорчо осъзнаха, че губят и решиха в последният момент да играят вабанк. Още миналия меец Делян Добрев искаше дебат. До вчера Киро вкарваше Борисов в затвора, строеше затвор в Банкя, а днес покана за дебат! Дебатите свършиха! Сигнализирай за неуместен коментар