Най-известната двойка в мрежата - кои са семейство Бачорски?

След 8 години упорито писане Атанасия и Даниел се срещат

26.10.2022 | 19:32 Редактор: Ваня Кузманова

Запознайте се с една от най-нашумелите двойки в социалните мрежи у нас – семейство Бачорски. Даниел е чистачът, който не се срамува от работата си, а Атанасия е любимата му, с която отглеждат две деца. 

Те са забавни, успешни, влюбени и известни. Тя е специалист в индустрията на красотата и вече майка, а той - собственик на най-голямата фирма за професионално почистване в България.

"На първо място искам да започна с това, с което се гордея най-много – това, че станах родител. Това да бъдеш майка и да отделяш времето си на детето е едно от най-хубавите неща", каза Атанасия.

След 8 години упорито писане двамата се срещат. Пътуват нон-стоп и споделят атрактивни кадри от почивките си.

Според Даниел зад лъскавия живот в социалните мрежи се крие много труд и работещ бизнес. 

"Хората с големия бизнес се държат много скучно, надменно, скрито. Всъщност на мен ми е все тази – не съм такъв. Много постоянство, търпение, коректност, сериозност и рискове, и нещата стават – аз съм пример. Не съм откраднал, не съм излъгал. В момента във всички дружества имаме 900 позиции. България е уникална страна. Преди 10-15 години си мислех, че България е дупка. Всички мислят, че тук е последна дупка на кавала. Хора, не е така. Пътувайки, съм видял много и от бизнес, и от начина, по който се случват нещата. Тук е Рай. Тук можеш да се развиеш", сподели Даниел Бачорски. 

Животът на Бачорски невинаги е бил лесен. Израства в семейство с 5 деца с разведени родители. Двама от братята му работят като чистачи и така започват да пишат своята почти нереална приказка. 

Вижте повече в репортажа на Виолета Манчева.