Цветанов: Ще ни отредят достойно място в политическия живот

Имаше сериозни манипулации в изборния процес, заяви лидерът на "Републиканци за България"

06.04.2021 | 17:12 Редактор: Здравко Черкезов
Цветанов: Ще ни отредят достойно място в политическия живот

Председателят на "Републиканци за България" Цветан Цветанов благодари на всички свои гласоподаватели на отминалите парламентарни избори.

"Това е една важна стъпка, защото има отхвърляне на статуквото към настоящия момент. Убеден съм, че вървейки по пътя на промяната, българите ще ни отредят достойно място в политическия живот", заяви Цветанов пред БНР.

"От анализите, които колегите правят, смятаме, че има и сериозни манипулации, които са направени в изборния процес и то в последната част на броенето. Сега разбираме защо и видеонаблюдението беше отхвърляно от сегашното статукво да бъде приложено като вариант за гаранция на изборния резултат", заяви още бившият втори в ГЕРБ.

По думите му "цялата негативна енергия, която имаше в ГЕРБ, беше насочена към "Републиканци за България".

"Имаше и хора, които не забравиха за успешните неща, които съм направил като вицепремиер и министър на вътрешните работи. Листите, които предложихме на избирателите и хората, които изграждат структурите на ПП „Републиканци за България“ са с голям потенциал на развитие и смятам, че бяхме една от партиите, която предложи реални решения с политически програми и политически секторни решения, във всяка една посока", припомни той.

Според него България ще влезе в една политическа турбулентност и ще има доста проблеми, които ще възникват, а решенията, които трябва да се предлагат не чакат отлагане.

Снимка: "Републиканци за България"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
2 rate up comment rate down comment 0
Миро С
преди 3 години
Абе той Цветанов има повече апартаменти отколкото избиратели! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 2
42 К
преди 3 години
Не лош резултат предвид колко ресурс е вкаран срещу Републиканци. Както Цветан каза успешен първи етап. Поздравления на всички републиканци и напред в политиката Сигнализирай за неуместен коментар