Караянчева: Нямам доверие на машините, ДПС оказва натиск върху избирателите

Досегашният председател на парламента сигнализира за редица проблеми

04.04.2021 | 12:20 Редактор: Тодор Петров

Досегашният председател на Народното събрание Цвета Караянчева гласува с хартиена бюлетина в избирателна секция в Кърджали.

"Нямам доверие на машините. Какво би се случило, както в стара на изборния ден 10 машини не заработиха в цялата страна?! Тези хора нямаше да могат да упражняват правото си на глас, ако не беше разписано да има и хартиено гласуване", обясни тя пред репортер на Bulgaria ON AIR.

"Гласувах за стабилно управление. Гласувах за това да продължим да надстрояваме това, което сме постигнали до момента. Гласувах за високи доходи и политика, която е изцяло обърната към образованието и здравеопазването", каза още Караянчева.

По думите ѝ изборният ден в Кърджали е напрегнат, тъй като кметове и активисти на ДПС присъстват в изборните секции и оказват непрекъснат натиск върху избирателите.

"Подала съм сигнал на 112, че един от нашите кандидати за депутати беше заплашвана от кмета и активист на ДПС, че след като ГЕРБ загуби изборите, ще бъде вкарана заедно с мъжа ѝ в лудница", съобщи Караянчева и добави, че е подала няколко жалби.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
КОЙ Е ОРГАНИЗИРАЛ ИЗБОРИТЕ?Кой е виновен за проблемите?Всичката ви работа е такава. Сигнализирай за неуместен коментар