Money.bg

Събота от 16:30 часа
още

Money.bg - 4.7.2020 - пълен запис

04.07.2020 | 18:00 Редактор: Таня Харизанова

Дойде лятото, а това е периодът, в който се консумира най-много бира у нас. В студиото на Money. bg гостува Ивана Радомирова от Съюза на пивоварите в България. Ще разберем повече, каква бира предпочита българинът, ще поскъпва ли напитката и как се промени пазарът покрай COVID-19.

Освен за алкохол, в предаването ще си говорим и за книги. Разговаряме с изпълнителния директор на един от най-големите издатели у нас, за да разбере ще поевтинеят ли книгите след намаляването на ДДС за тях. Това е Веселин Тодоров, изп. директор на "Сиела".

Държавата забрани продажбата на бебешки и детски храни в интернет. Защо се стигна дотам, наистина ли този канал за продажба крие рискове за потребителите и как ще се отрази това на предлагането, ще коментираме в предаването със собственика на един от големите онлайн магазини за детски продукти у нас - Илиян Илков , baby.bg.

В традиционния ни икономически коментар ще търсим отговор на въпроса, как Европа и в частност България могат да подобрят своята конкурентоспособност след удара на COVID-19 върху икономиките им.

Всичко това и още – гледайте в предаването Money. Bg, всяка събота, от 16.30 часа, по Bulgaria on air!