Предизборен сблъсък на ДОСТ и ДПС в Черноочене

И двете партии отрекоха да са организирали изборен туризъм

22.03.2017 | 13:38 Редактор: Иван Берберов
Предизборен сблъсък на ДОСТ и ДПС в Черноочене

Снимка: Ива Григорова, Bulgaria ON AIR

Четири дни преди парламентарния вот, представители на ДОСТ и ДПС се срещнаха в кърджалийското село Черноочене. Двете партии проведоха последния си предизборен митинг за тези избори, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Търговците казват, че пазарният ден в Черноочене скоро не се е радвал на подобен интерес.

Докато партията на Ахмед Доган провеждаше предизборен концерт, тази на Лютви Местан агитираше встрани от тълпата. 

И двете формации отрекоха да са организирали автобуси с изборни туристи. 

"Ние нямаме никаква възможност да платим дори на медиите, още повече да организираме автобуси с гласоподаватели от чужбина. Концертът и плакатите покрихме със собствените си средства", каза Лютви Местан пред Bulgaria ON AIR..

И докато ДОСТ отново агитира на турски език, ДПС танцува с жителите в центъра на пазара.

Вижте още във видеото:

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Gulkibar_Uzeir
преди 7 години
Кой е истеричен и самозабравил се е видно от тона с който се говори.Жалко е ,че общинския кмет се възползва от служебното си положение , но самия той се е самозабравил , защото той с народни пари си построил апартаменти и без процедури е навлязъл в чужди частни имоти.От името на бивши кметове изтеглени са субсидии и в момента гражданите са привикани от НАП за ДОД и в момента сигурно е започнала проверка за средствата и нарушенията и къде са отишли тези пари. Трябва кмета да плаща с лични пари делата които е загубил като е взимал неправилни решения и продължава да пречи на бизнеса в общината точно той се е самозабравил и е изгонил грамотното население и не е привлякъл никакви инвестиции за общината и младото поколение . Той плаща с парите на данъкоплатеца за доносници , за да бъде информиран.Колко е жалък и как не го е срам да дава изявления нека малко се погледне колко е безсрамен и се допита какво мислят за него да не си дава самооценка и да се погледне от страни. Ще дойде ден в който ще съжалява за собственото си поведение. Сигнализирай за неуместен коментар