Правителството има сигнали за организирани за вота автобуси от Турция

Говорителят на Министерския съвет и вътрешният министър отказаха коментар

22.03.2017 | 13:23 Редактор: Тодор Петров
Правителството има сигнали за организирани за вота автобуси от Турция

Правителството има сигнали, че от Турция се организират автобуси с избиратели за вота на 26 март. Откъде точно идва организацията обаче, е трудно да се докаже. 

Все още не е ясно и какви мерки ще се вземат, за да се предотврати изборният туризъм.
След днешното заседание на Министерския съвет говорителят на институцията отказа да коментира казуса, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

От Министерския съвет съобщиха единствено, че приходите в държавна хазна са по-високи спрямо първото тримесечие на миналата година, както и че подготовката на България за председателството на ЕС върви добре.

Говорителят на Министерския съвет бе помолен да коментира казуса със секциите в Турция, но отказа. След настояване на журналистите пристигна служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов, който също бе пестелив в своето изказване.

Съобщи единствено, че при вчерашните блокади на границата с Турция полицаите са изпълнили коректно своя дълг и не са допуснали размирици.

Той отказа да коментира информцията за организирани автобуси от Турция и препоръча да бъде следена страницата на МВР в интернет.