България сутрин

Всеки делник от 6:30 часа
още

Джамбазки: Има опасност ДОСТ да влезе в НС, Ердоган е заплаха за България!

Патриотите ще продължат с блокадата по границата с Турция, увери евродепутатът в студиото на Bulgaria ON AIR

22.03.2017 | 08:36 Редактор: Тодор Петров
Джамбазки: Има опасност ДОСТ да влезе в НС, Ердоган е заплаха за България!

Има опасност ДОСТ да влезе в Народното събрание, османистът Ердоган да има влияние в България и това е опасно заради поведението му. Той е опасен човек, диктатор, заплаха за България. ДОСТ са преки проводници на неговите намерения. Досега не сме виждали толкова брутална агресия от страна на турската държава. Турция оказва огромен натиск на българските граждани, които изповядват исляма.

Това заяви в "България сутрин" Ангел Джамбазки от коалиция "Обединени патриоти", която вчера блокира трите КПП-та на границата ни с Турция.

Евродепутат и зам.-председател на ВМРО увери, че със сигурност патриотите ще блокират границата отново, но това може и да не стане в днешния ден, тъй като искат да изненадат органите на реда. 

На въпрос защо блокират границата и искат да спрат български граждани да гласуват, гостът в студиото на Bulgaria ON AIR обясни:

Те имат право да гласуват, не спорим за това. Провокира ни фактът, че тези граждани са типичен пример за купуване на гласове. Купуването и продаването на гласове са престъпления. Тези хора ще дойдат да гласуват за ДОСТ. 

Ангел Джамбазки на свой ред запита защо тези хора са български граждани, след като Турция забранява двойното гражданство. Той е категоричен, че това се прави с цел турската държава да ги използва като оръжие за влияние и да дестабилизира България.

"Когато държавата, когато властта не го прави, някой трябва да го направи. Ако искат да дойдат да си купят гащи от пазара в Свиленград, добре са дошли", отбеляза евродепутатът.

Гостът в студиото на Симеон Белев коментира още писмото на Ахмед Доган и евентуални бъдещи коалиции в следващия парламент.

"Когато Ахмед Доган говори за Васил Левски, това е отвратително. За нас две партии са токсични и това са "двете ръце" на Ердоган. Ние с тях няма да говорим", настоя той.

Вижте видео с целия разговор: