Щастлива развръзка: Самотната майка Цветанка се сдоби с нов дом

Чудото се случи, за Коледа ще имаме повече спокойствие, сподели тя пред Bulgaria ON AIR

24.12.2017 | 13:43 Редактор: Тодор Петров
Щастлива развръзка: Самотната майка Цветанка се сдоби с нов дом

Самотна майка на две деца се сдоби със собствен дом благодарение на протегната ръка. Цветанка Тодорова месеци наред е живяла с двамата си сина в покъртителни условия в център за временно настаняване в София.

Благодарение на помощта на хора, които разбраха за нейната история чрез социалните мрежи и медиите, сега жената наистина живее в собствен дом с нормални условия.

"Чудото се случи благодарение на майки, които са в много трудно положение. Всички те се обединиха около каузата децата да бъдат преместени, за което съм им безкрайно благодарна. С децата вече приемаме нещата много по-спокойно. Успяхме да открием квартира и за Коледа да има малко повече спокойствие", сподели Цветанка пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Вера е жената, която първа подава ръка на самотната майка. Тя посочи, че заедно с други жени са помогнали, защото знаят какво е да нямаш.

"Ние сме специален отряд към "Майки на деца с увреждания" и се борим по всякакъв начин да променим системата. Системата докарва такива майки до това състояние", каза тя.