Марешки: Успяха да ни намалят резултатите

Който не се бори с картела в горивата е марионетка, каза той пред Bulgaria ON AIR

26.03.2017 | 21:42 Редактор: Иван Берберов
Марешки: Успяха да ни намалят резултатите

Мнението на Веселин Марешки, ръководител на движение "Воля", за последните резултати от екзитполовете е, че тъй като само те се борят срещу статуквото, всички останали партии са концентрирали силите си и са попречили на резултатите им.

"Очаквахме по-висок резултат, но като единствения антисистемен играч, всички усилия бяха насочени срещу нас. Всички черни и лъжливи новини успяха да ни намалят резултатите. В следващите месеци България ще разбере, че само ние мислим за нея", заяви Марешки.

За твърдението, че "Воля" е близка по програма до БСП, той отвърна, че точно срещу такива слухове са се борили от неговата партия през кампанията.

"Ние не сме близки по програма до БСП. Аз казах, че БСП са ни откраднали програмата, не че сме близки до тяхната. Няма да отстъпим от борбата с картела в горивата. Който не иска да подкрепи тази кауза явно е марионетка някому", категоричен бе той.

Марешки заяви, че най-вероятната партия, с която "Воля" ще се коалира е ГЕРБ.

"Ако всички са последователни, с ГЕРБ трябва да е коалицията. Но като се има предвид, че част от националистите подкрепиха БСП, не знам до къде може да падне нивото след изборите", каза ръководителят на "Воля".

Вижте още във видеото: