Не е ясно ще има ли пряк сблъсък между Бойко Борисов и Корнелия Нинова

Двамата провели телефонен разговор

28.02.2017 | 19:40 Редактор: Мария Аладжова
Не е ясно ще има ли пряк сблъсък между Бойко Борисов и Корнелия Нинова

Дебат за дебата! Двете големи партии все още не могат да се разберат ще се срещнат ли очи в очи в голям телевизионен дебат за бъдещето на страната след предсрочните парламентарни избори. 

Тази сутрин лидерите на БСП и ГЕРБ са разговаряли по телефона за провеждането на телевизионен дебат, съобщи Корнелия Нинова с писмо до медиите.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложил на Нинова дебатът да се състои в две части. В едната да спорят евентуалните министри в двете формации. А чак след това лидерите да обобщят - подкрепят ли конкретните политики.

Нинова пък предлага социолози да питат избирателите какво предпочитат, до тогава тя е категорична– дебат няма да има ако дискусията не е лидерска, очи в очи.

Вчера решението за дебат беше взето от три от националните телевизии в България и двете политически централи. Останалите медии щели да получават само сигнал.

Като национална ефирна телевизия Bulgaria ON AIR попита защо журналисти от други медии няма да имат право на въпроси.

В позиция на Bulgaria ON AIR, разпространена и до двамата основни опоненти заявяваме, че "в интерес на всички е политическите послания да достигнат до максимален брой хора. Гаранция за това е участието на повече медии".

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Росен Миленов
преди 7 години
Аз предизвиквам Корнелия Нинова, Бойко Борисов и всички останали председатели на партии, регистрирани за участие в предстоящите избори, заедно с целите им експертни екипи на публичен дебат по всяка тема, както и за това кой колко е откраднал и кой политико-инженерен център стои за тях воглаве с олигарси и ДС ченгета. Да видим коя медия ще има смелостта да го организира. Аз имам готова Прогарама, в която всяко предложение е изведено от самия мен, на сайта - dogovorat. Росен Миленов, бивш служител на МВР и ДАНС Сигнализирай за неуместен коментар