Катастрофи на АМ "Хемус" - няма пострадали

Трафикът по гранично-пропускателните пунктове в страната също е интензивен

22.09.2016 | 12:40 Редактор: Ирина Георгиева
Катастрофи на АМ

Празничният ден беше помръчен от катастрофи в страната.

След тунел "Витиня" в посока Варна е станала катастрофа между три леки автомобила. Няма пострадали, съобщи говорителят на ОДМВР-София Мариола Маркова за "Фокус". Нанесени са само материални щети по колите. Инцидентът се обработва се на място от полицейски служители. Няма затруднения за осъществяване на движението.

Два леки автомобила са катастрофирали на 32 км на АМ "Хемус" преди тунела в посока Варна. И при тази катастрофа няма пострадали, но са нанесени материални щети. Движението врайона е затруднено. На място има полицейски екипи.

По-рано тази сутрин около 9:45 часа в района на с. Буново се е преобърнала цистерна, превозваща кислород. Няма пострадали при инцидента. Мястото е отцепено и има полицейски служители. 
Осъществена е връзка със собственика на цистерната, създадена е организация за безопасното прехвърляне на товара в друга цистерна. 

Междувременно пътуващи съобщават за интензивен трафик и задръстване на АМ "Тракия" в посока Бургас.

Трафикът по гранично-пропускателните пунктове в страната също е интензивен. Няма голямо натрупване на чакащи автомобили. Не са се образували задръствания.