Бойко Борисов: Неправомерно бяха изхарчени много пари

Всеки ден ни се дават огромни поводи за кампания със замеряне, заяви лидерът на ГЕРБ

11.04.2024 | 09:47 Редактор: Вяра Димова
Бойко Борисов: Неправомерно бяха изхарчени много пари

Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а всеки ден ни се дават поводи за това. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на НС.

По думите му парламентът не е правосъдна институция. Той подчерта, че е твърд привърженик на машинното гласуване и ще направи всичко възможно машините да останат.

"Всеки ден ни се дават огромни поводи за именно такава политическа кампания със замеряне. Парламентът и телевизорът не са мястото, от което хората да се правят обвиняеми и да се набеждават. В момента парламентът си работи добре. Ние в отбраната и в енергетиката имаме да свършим много", обяви Борисов.

"Много хора напускат армията, за да отидат в МВР. Когато се работи на парче и не се гледа цялостната рамка - се получава така. Неправомерно, неправилно бяха изхарчени много пари. Без да се зачита докладът на МВФ, на призивите на (не)коалицията да се харчи разумно, но всичко това е факт", подчерта лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Фокус".

"Не мога да коментирам нещо, което е на белгийската прокуратура. Аз само мога да кажа, че е хубаво винаги да се изчаква да се разбере за какво става въпрос и тогава да се реагира", коментира Борисов относно обиските в офис на Настимир Ананиев.

Одобрявате ли служебното правителство на Димитър Главчев?

Не, не одобрявам предложените имена.
53%
Одобрявам, кабинетът е експертен.
30%
Има приемственост, тъй като остават министри от предишното редовно управление.
17%
Общо 1403 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 седмици
Денков раздал 8 млн. под формата на допълнителни материални стимули ( бонус) на администрацията, а иначе няма пари за великденски добавки. За Украйна има пари, за крадене има пари, а за пенсионерите няма! ? Какъв е изводът? - Най- висшата евроатлантическа " ценност" (келепирът) е причината средствата да се разпределят в полза на " нашите хора", а не в полза на народа. Затова и изборите са 2 в 1- за да има повече за присвояване! Всичко, което не може да се открадне, е излишен харч! Сигнализирай за неуместен коментар