Нова програма: Bulgaria ON AIR подарява на зрителите повече смислени часове пред екрана

"Опитваме се да бъдем в крак с динамиката на деня", заяви програмният директор на телевизията

01.03.2024 | 14:11 Редактор: Деси Николова

Предстои ни дълъг уикенд около Националния празник 3 март, а телевизия Bulgaria ON AIR ви готви подарък - смислени часове пред малкия екран. 

Даваме старт на новата програмна схема. От неделя новините са с нов час на излъчване. Предаванията - също. А за ценителите на качествената българска филмова продукция предстоят вълнуващи срещи с любими актьори, режисьори и сценаристи.

От 3 март телевизия Bulgaria ON AIR ще започне излъчването на българско съдържание. 3 март ще е денят, в който ще излъчим първа серия на известния сериал "Капитан Петко войвода" с участието на Васил Михайлов и много други известни български артисти.

"Има дефицит на точно онова, което хубавите златни български сериали учат и възпитават и защото начинът, по който българските сериали са израснали, образоват, забавляват и обучават, е доказал качеството си", заяви програмният директор на Bulgaria ON AIR Николина Димитрова.

Програмната схема ще претърпи промяна и още от самия празничен ден ще бъдат променени излъчването часовете на новините. 

От понеделник – 4 март, предаванията "България сутрин", "Директно" и "Денят ON AIR" също ще бъдат с променен час на излъчване.

"Правим цялостно обновление и истински се надявам, че тази програмна схема и подредба ще бъде много по-удобна за нашите зрители и съдържанието ще бъде много по-качествено и ще предизвиква по-голям интерес", подчерта Николина Димитрова.

"Опитваме се да бъдем в крак с динамиката на деня. Променяме с половин час излъчването на новините, с половин час по-рано. С настъпването на пролетта ще бъдем много по-удобни за нашите зрители", допълни програмният директор.

Вижте повече във видеото.


1
2 rate up comment rate down comment 0
v.2-t
преди 1 месец
и ще има он аир в ямбол? не ми се вярва! както го няма до сега така и ще бъде.! Сигнализирай за неуместен коментар