Атанасов: Съществува възможност и Габриел, и Денков да имат роля във външната политика

"Страната има нужда от стабилно правителство", подчерта лидерът на ДСБ

15.02.2024 | 13:15 Редактор: Толя Стоянова
Атанасов: Съществува възможност и Габриел, и Денков да имат роля във външната политика

"Ротацията е въпрос на време да се случи. Съществува възможност, в която и Габриел и Денков да имат роля във външната политика", заяви лидерът на "Демократи за силна България" ген. Атанас Атанасов в кулоарите на парламента.

По думите му страната има нужда от стабилно правителство.

"Ние чакаме акад. Денков и Мария Габриел да дойдат с готово предложение за нов състав на правителството. В момента има обсъждане, така че процесът тече. Страната има нужда от стабилно правителство", смята Атанасов.

Атанасов съобщи, че Глеб Мишин необезпокоявано е напуснал страната.

"Има информация, че Глеб Мишин, след ролята му в цялата афера с паспортите необезпокоявано е напуснал страната. Аз очаквах да е арестуван, защото има обилни данни за това, че той е участвал в корупционни схеми за издаване на български гражданство с фалшиви документи. Вместо това необезпокоявано е напуснал страната", заяви Атанасов, след което уточни, че ДАНС е издал мярка да не бъде допуснат обратно.

"10 години да не го пускат в страната. Всичко това говори, че е бил под покровителството на службите. Ние ще работим това да се изясни, оказва се че най-интензивното движение на преписки се е извършвало по време на служебните правителства", каза още ген. Атанасов, цитиран от БГНЕС.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
Мишин
преди 2 месеца
Ген. Мишин се притесни, че следващият парламент ще се напълни с руски граждани. Когато приеха измененията в Конституцията, забравиха да помислят за последствията.Ген. Наско Мишин искаше да уреди децата си -"двойни" американски граждани в политиката, а ще вземем да осъмнем с руски парламент и правителство! "Путин е виновен", нали Наско? Сигнализирай за неуместен коментар