Мариан Вълев отново влиза в паралелната вселена на "Под прикритие", Куката и Джаро "оживяват"

Сериалът е много по-нужен, отколкото преди, коментира журналистът Слави Ангелов

06.02.2024 | 14:00 Редактор: Вяра Димова

След осемгодишно прекъсване касовият български сериал "Под прикритие" се завръща. Това обяви Българската национална телевизия. Главният персонаж в новия шести сезон ще изиграе Юлиян Вергов, а любимите на зрителите Куката и Джаро ще се завърнат в сериите.

Сериите на сериала са излъчени на повече от 180 територии по света, а първият епизод привлича над 600 хил. зрители

"Началото на снимките на новия сезон ще бъде през лятото тази година и се надяваме да можем да го излъчим през 2025 г.", обяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

"Под прикритие", макар и сериал и фикция, винаги има една обществена мисия – да покаже това, което се случва под повърхността в България и в последните години. Това, което се случва там, не е станало по-тихо и спокойно, а напротив по-бурно. Сериалът е много по-нужен, отколкото преди", коментира журналистът Слави Ангелов.

 Създателите на сериала разкриха и част от водещите персонажи.

"Ще се завърнат някои от мъртвите герои, от тези, които убихме. Разбира се, това ще бъдат ретроспекции. Един от тях ще бъде Джаро", каза създателят на сериала Димитър Митовски.

"Историята, в която аз ще участвам, е ретроспективна и е доста дълга", разкри актьорът Михаил Билалов.

"Ние, артистите, рефлектираме и отразяваме онова, което ни заобикаля и впечатлява и вероятно, както в истинския живот, се развиваме - къде за добре, къде за лошо, така и в тази паралелна вселена в "Под прикритие" се случват същите неща. Нямам търпение отново да вляза в тази паралелна вселена", обяви актьорът Мариан Вълев.

В историята ще има баланс между полиция и престъпност, а създателите обещават интрига, която да държи зрителите под напрежение пред екраните. 

Вижте повече в репортажа.