Балабанов към "наивния" Борисов: Ако бяхте жена, щяхте да сте постоянно бременна

Лидерът на ГЕРБ твърди, че не е отправял покани към президента

31.01.2024 | 13:53 Редактор: Вяра Димова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не е отправял покана към президента Румен Радев да бъде част от т.нар. сглобка. Думите му идват в отговор на казаното от вицепрезидента Илияна Йотова, че е имало отправено покана към държавния глава. 

"Много интересно как са правени служебните правителства. Кой с кого се е срещал, договарял, това са огромни назначения. Аз не съм отправял такава оферта. Да попитате лидерите на другите партии кой е отправял такива покани. Г-жа Йотова едва ли си го е изсмукала от пръстите", заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС  Бойко Борисов.

На този фон се появиха и критики от "Има такъв народ" към Борисов.

"На кого вярвате г-н Борсов? На Кирил Петков, който ви арестува, по ваши думи, пред внуците ви, или на ген. Атанасов, който каза, че правителството на Борисов обслужи плана на Путин за войната в Украйна. Г-н Борисов много сте наивен. Ако бяхте жена, щяхте да сте постоянно бременна. Като гледам сглобката, "Продължаваме промяната - Демократична България" постоянно се опитват да забременеят от ДПС", каза Станислав Балабанов от ИТН.

А Борисов коментира още, че ако Радев подготвя политически проект, това би било в разрез с Конституцията.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ха ха хах
преди 2 месеца
Цялата сглобка е бременна, но не знае от кое посолство е заченала. Борисов направи самопризнание, че ходи по три пъти седмично в посолството, а ген. Атанасов и Бойкикев получават лични посещения в партийните централи от хаитянина. Сигнализирай за неуместен коментар