Борисов: Народът не прощава глупостта, думата "премиер" девалвира

Има висша степен на компромис в името на доста важни неща, смята лидерът на ГЕРБ

16.12.2023 | 12:00 Редактор: Вяра Димова
Борисов: Народът не прощава глупостта, думата

"Много неща народът прощава, но глупостта не прощава. А ние по много теми се държим глупаво", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на  Националната зимна академия "Лидерството и мирът – отговорности и предизвикателства пред жените на ръководни позиции", която събра в Казанлък дами от структурите на ГЕРБ в цялата страна.

"Пет поредни избори - с един и същи резултат, над милиард похарчени за избори. А един локомотив е между 7 и 9 млн. евро. Ако разделим един милиард, ще видим колко локомотива можеше да купим", каза той.

"Ние излизаме, все сме недоволни. Пред мен Кирил същата работа, Христо и той. Пътят не води Москва, нацията иска Европа, Америка, Канада. Това иска огромната част от обществото, заяви лидерът на ГЕРБ.

"Без да правим страховити, патриотични изказвания, тихо поставихме всеки на мястото му. Затова Мария, браво", обърна се Борисов към Мария Габриел.

По думите му ГЕРБ имат жени – комисар, председател на партия, кмет, вицепремиер, а на шести март и премиер жена.

"Винаги сме гледали в нашите листи да има жени, успешно е", заяви Борисов, цитиран от "24 часа".

По думите му думата "премиер" девалвира, той трябва да си седи на мястото.

"Висша степен на компромис в името на доста важни неща. Нашата партия и техните партии бушуват. Но този напредък по Шенген можеше да се случи, още не се е случил, когато либералното семейство работят заедно", каза още Борисов. 

Той определи като "глупост" демонтажа на Паметника на Съветската армия във време на обсъждане на бюджет и конституционни промени.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
3 rate up comment rate down comment 0
подмазвачи на чужди
преди 4 месеца
Да, г-н Борисов! Политиците често вършите глупости, а народът е принуден да ви търпи! Напромер, колко милиарда дадохте на американците през последните 3 години, за които не сме получили нищо? А колко мижави милиона са нужни за болните деца в България? Защо за тях събираме от целия народ с SMS-и и капачки? Толкова ли е зле държавата, та не може да отдели за лечението им? Сигнализирай за неуместен коментар