Опасно дърво в Русе застрашава пешеходци, автомобили, комуникации

В Helpbook.info ни изпратиха сигнал със снимки

28.11.2023 | 23:10 Редактор: Анисия Иванова
Опасно дърво в Русе застрашава пешеходци, автомобили, комуникации

Не само в столицата падналият сняг нанесе сериозни щети, обстановката в град Русе не е по-различна. В платформата на Helpbook.info ни изпратиха сигнал със снимки от града.

"Огромно дърво на ул. "Екатерина Каравелова" пред дом 27-29 в момента е покрито с мокър сняг. От дървото се чупят и падат на улицата, върху електрозахранващите кабели и върху оградата на имота ми много големи клони, които застрашават преминаващи автомобили и пешеходци. Около дървото има кабели на интернет и телевизия, както и централната електрозахранваща мрежа, които всеки момент може да бъдат скъсани! Моля за спешни мерки да бъде премахнато! Ако се отчупят нови клони, може да бъдат повредени покривите на дома ми и този на съседната къща. При засилване на вятъра дървото се клати и се страхуваме, че може да се счупи и да падне върху къщите, да събори бетонен стълб на улицата, който е под дървото!",  пише нашият потребител.

С останалите сигнали, които касаят не само снежната обстановка, но засягат разнообразни проблеми, които гражданите ни изпращат, можете да се запознаете на Helpbook.info. Платформата на Investor Media Group дава възможност не само да се придаде гласност на проблема, но и да достигне до отговорните институции.

Снимка: Helpbook