Жена загина на място, докато върви по улица във Варна, върху нея рухна дърво

Поривите на вятъра минават 100 км/ч

18.11.2023 | 23:48 Редактор: Елеонора Танева
Жена загина на място, докато върви по улица във Варна, върху нея рухна дърво

Втора жертва на лошото време в страната. 43-годишна жена загина във Варна, докато върви по улицата. Върху нея е паднал тежък клон от дърво, счупен от  ураганния вятър. Това потвърдиха от варненската полиция, цитирана от БНР.

Трагичният инцидент е станал на метри от сградата на Районния съд.  Сигналът за тежката злополука е подаден към 21:15 часа.

От областната администрация призоваха варненци да останат по домовете си, заради риск от инциденти с падащи дървета и предмети. 

Десетки са сигналите за щети в района. Лошото време продължава и утре. Поривите на вятъра минават 100 км/ч.

Снимка: Facebook


2
0 rate up comment rate down comment 0
Дилова
преди 5 месеца
Преди 2 седмици улицата беше затворена за санитарна сеч. Какво са рязанли незнам. Жалко за жената. Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 1
bobby
преди 5 месеца
Община Варна трябва да премахне изсъхналите и податливи на чупене клони а не по цял ден да си бъркат в носовете по кабинетите и да чакат държавната заплата !!!!!!! Ако бюрократите си бяха свършили работата,жената нямаше да загине !!!!! Как може такова безхаберие и такава некомпетентност и незаинтересованост!!!!!!! Вятърът не е виновен ами бездействието на бюрократите.....Съд за виновниците !!!! Сигнализирай за неуместен коментар