Тошко Йорданов: Превъртяхме демокрацията - децата на комунистите управляват държавата

Павела Митова от ИТН зае позиция по скандала с руския петрол

10.11.2023 | 12:09 Редактор: Тодор Петров
Тошко Йорданов: Превъртяхме демокрацията - децата на комунистите управляват държавата

Превъртяхме демокрацията, каза депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов по повод 34-годишнината от началото на демократичния преход.

"1989 година свалихме комунистите от власт, а днес децата на комунистите управляват държавата, така че честито на всички", посочи той.

Относно дерогацията на "Лукойл" Павела Митова от ИТН заяви, че са гласували дерогацията да остане, защото "след като е дадена такава възможност на България от Европейската комисия, България трябва да се възползва от тази възможност", заяви тя.

"Ако от ЕК са открили някакви схеми, както се изказва акад. Денков, и нарушения, последващи от тази дерогация - то тези нарушения трябва да се разследват и отговорните лица да понесат своята наказателна отговорност", допълни Митова, цитирана от "Фокус".

Снимка: БГНЕС


1
2 rate up comment rate down comment 0
Страдалец като други
преди 5 месеца
Какви комунисти си свалил ти? Мишка! Никога не са сдавали властта, просто овладяха мимикрията. Популисти долни, сте всички в управлението от 1989 до днес! Само лъжи и прах в очите на хората...И да не забравим правилото "Разделяй и владей"... Сигнализирай за неуместен коментар