Опасни глутници кучета тормозят жителите на София и Варна

В Helpbook пристигат сигнали от различни градове

31.10.2023 | 18:09 Редактор: Анисия Иванова
Опасни глутници кучета тормозят жителите на София и Варна

В платформата на Helpbook.info продължават да пристигат сигнали за опасни глутници от кучета от много места на страната.

Ето сигнал от Варна: "Пред входа на ТЦ "Делта Планет" към бул. "Република" се отглеждат глутница кучета след полунощ наброява над 8 животни. Лаят по цяла нощ, проблемът съществува от вече три години. През деня спят четири пред входа на търговския център, други лаят по клиентите, никой не взема мерки. През нощта е кошмар. Надявам се преди да се вземат мерки да няма нахапани хора!"

Столичанин също ни пише в платформата: "На улица "Рождество" и по-специално около номер 3 има минимум 3 бездомни кучета, понякога са и повече. Моля да бъдат прибрани някъде. По размер са доста големи и лаят останалите животни, които стопаните разхождат на каишки".

Не се колебайте, пишете в Helpbook.info при нередност. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

 


2
1 rate up comment rate down comment 0
Янка Трифонова
преди 6 месеца
Страхотно :( Да си направим реклама на платформата на гърба на бездомните животни. Много нечестно, да печелиш известност на гърба на тези, които не могат, да ти опонират и да се защитят. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Веска
преди 6 месеца
Къде ги видяхте тези глутници?! Те бездомните животни са по-цивилизовани от ГРАЖДАНИТЕ! Да не говорим, че масово се изхвърлят домашни и няма контрол! Как може да правите репортаж, с който да настройване обществото към най-онеправданите?! ВИЕ СТЕ СРАМ ! Сигнализирай за неуместен коментар