Борисов: Ще питате къде е Бойко, догодина "Хемус" щеше да е готова

Без път и инвестиции няма развитие, каза лидерът на ГЕРБ

06.10.2023 | 20:30 Редактор: Вяра Димова
Борисов: Ще питате къде е Бойко, догодина

"Пари в държавата няма", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч. Той попита какво стана със санирането, като добави, че ГЕРБ е санирала над 3 000 блока.

"Какво направиха българите тези 3 г., да доведем хора, които какво направиха? Къде ви е "Хемус"? Сега щеше да е готова "Хемус" при вас, щяхме да сме минали Плевен – Ловеч, щяхме да сме на Търново и т.н. Догодина щеше да е готова", каза лидерът на ГЕРБ и посочи, че сега ще се сетят да питат "къде е Бойко".

Борисов добави, че без път и без инвестиции нищо няма да се развие.

"На никой не му липсва нищо. Няма протести, няма нищо. Излъгахте всички с вашето любезно съдействие, със страхотен пиар", каза още той и добави, че природата е стъкло.

"Имахме визия за целия регион. Северозападът трябва да се развие. Без път, без инвеститори, нищо няма да се развие, ще правите соларни паркове", отбеляза той.

"Цяла сутрин до следобед с Кирил Петков, Христо Иванов, заедно правим планове и Конституция. Ето, преди малко Христо Иванов като се обади – със 161 гласа приехме Конституцията на първо четене. В момента Делян Добрев води комисии извънредни, за да приемем и пътната карта към Закона за енергетика. И сега трябва да ви кажа, че няма нищо да стане, защото те просто не разбират, не могат, общините не ги интересуват", категоричен е лидерът на ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.

На ръба сме да можем в следващата 1 – 2 г. да спасяваме, каза още Борисов, като уточни, че водещата роля на ГЕРБ в парламента е да бъдат взети пари по ПВУ. "Аз съм оптимист, защото съм вярващ човек", добави той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
3 rate up comment rate down comment 0
Schopenberg
преди 7 месеца
В България никога не е имало по-нагъл лъжец от борисов. Умрял е от страх нещастника, но няма отърване. Килията го чака и него и жалките му алчни и корумпирани добичета от мафиотската върхушка на герб. Сигнализирай за неуместен коментар