Гешев обвини правителството, че е скрило териториалните планове от обществото

"В него със сигурност има неща, които не трябва да виждаме", пише още Гешев

30.09.2023 | 20:55 Редактор: Михаела Димитрова
Гешев обвини правителството, че е скрило териториалните планове от обществото

Бившият главен прокурор и лидер на сдружение "Справедливост за България" Иван Гешев обвини правителството, че е скрило от българското общество териториалните планове за справедлив преход на въглищните региони Стара Загора, Перник и Кюстендил. 

В публикация в социалните мрежи Гешев обясни, че юридическият екип на неговото сдружение е искал да прочете документа, за да обсъди възможността да го атакува в съда, но не го е открил на официалния сайт на МС.

"Решението е изпратено на ЕК, но се крие от българските граждани, защото в него със сигурност има неща, които не трябва да виждаме", пише Гешев. Той настоява за незабавното публикуване на документа и оставка на правителството. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
0 rate up comment rate down comment 0
Бее
преди 6 месеца
Крият се мишките. Може плановете да се поискат от ЕК. Така, като гледам, съдейки по мълчанието на ЕС и Европейската прокуратура, същите нямат нищо против злоупотребата с еврофондове и раздаването на милиони на фирми на властта, след като срещу тази форма на "легален подкуп" същите тези властници изпълняват всяко нареждане на Брюксел, като това да се заличи българската енергетика. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 6 месеца
Този пак гърми пиратки. Сигнализирай за неуместен коментар