Слави Трифонов: В предизборната си кампания се обясняваха в любов, а сега ги наричат терористи

Лидерът на ИТН с гневен пост за протестите на земеделците

19.09.2023 | 14:47 Редактор: Михаела Кирилова
Слави Трифонов: В предизборната си кампания се обясняваха в любов, а сега ги наричат терористи

Слави Трифонов с пореден гневен пост във Facebook. Този път лидерът на ИТН коментира напрегнатата обстановка около протестите на земеделците, които заплашиха, че ако исканията им не бъдат изпълнени, тежката техника ще бъде преместена на жълтите павета.

"Лицемерието е част от човешката природа, но тези хора, които виждате на снимката, са най-големите специалисти по лицемерие, които сте виждали. Тези хора, които виждате на снимката, са некадърни по принцип, но в лицемерието и лъжата са ненадминати", написа Трифонов в поста си.

"В предизборната си кампания се обясняваха в любов на земеделците и самите те се правеха на земеделци. Лицемери! А сега, ги наричат терористи. Откъде се появиха тези хора? Всъщност, няма значение от къде се появиха, знам къде трябва да отидат. Да се махат!", допълни той.

На снимката, която Трифонов сподели в социалните мрежи, се вижда момент от предизборната кампания, където Кирил Петков се среща със земеделци.

Основателни ли са протестите на земеделците и ще променят ли решението на властта за вноса от Украйна?

Не са основателни и няма да променят решението на управляващите, които имат силни аргументи за отмяна на забраната. Очаквам цените на храните да се понижат.
39%
Протестите са основателни и ще доведат до пореден обрат по казуса с вноса от Украйна. Решението обрича родните производители.
29%
Основателни са, но едва ли властта ще промени решението си. Вероятно отново ще им обещаят компенсации.
28%
Не съм достатъчно запознат с темата и нямам категорично мнение.
3%
Общо 1300 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR