Васил Божков: Честит празник! У дома съм

Бизнесменът, който бе пуснат под домашен арест, написа пост в социалните мрежи

06.09.2023 | 15:15 Редактор: Михаела Димитрова
Васил Божков: Честит празник! У дома съм

Бизнесменът Васил Божков, който вчера беше пуснат под домашен арест с електронна гривна, обяви, че вече си е вкъщи. Това се случи с пост в социалната мрежа Facebook придружен от снимка, на която пуши пура.

"Честит празник! У дома съм. Благодаря ви за подкрепата", написа той.

Вчера в съда Божков поиска по-лека мярка за неотклонение.

"На 67 години не е лесно в ареста". Това бяха последните думи на Божков в залата. Веднага след това съдиите решиха да го пуснат под домашен арест с електронна гривна. Те се аргументираха, че има промяна в поведението на задържания, освен това е с чисто съдебно минало и показал желание да съдейства в рамките на наказателния процес срещу него.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
0 rate up comment rate down comment 0
Тихол Антов
преди 7 месеца
Относно Васил Божков!По презумпция: Докато не е осъден от съда е невинен !Но аз и хората се питат, защо след като е невинен избяга в Дубай, за което бе издадена заповед за между издирване и при излизането му от България, е открито богато имущество. В Дубай е живял сам като Крез. И сега уж дошел доброволно бе арестуван и пуснат с гривна за проследяване е в домашен арест. И защо преди часове той Васил Божков се страхува за живота си, след като е под наблюдение!!!?? Сигнализирай за неуместен коментар