Агресивен шофьор потроши кола в София, счупи огледало с крак

Случката се разиграва на булевард "Черни връх"

04.09.2023 | 09:19 Редактор: Михаела Димитрова
Агресивен шофьор потроши кола в София, счупи огледало с крак

Зрител на Bulgaria ON AIR сигнализира за агресивен шофьор на пътя. Той ни споделя за гледка, на която е станал свидетел като пешеходец на булевард "Черни връх" 178 в София.

В късния следобед, когато булевардът е оживен и хората се прибират от работа, шофьор излиза от автомобила си, изважда голям предмет от багажника и нанася материални щети върху друга кола. Ударите върху превозното средство са нанесени както с въпросния предмет, така и с крака, а част от щетите са счупено дясно огледало и ударен преден капак.

Нашият зрител допълва също, че след направена забележка от негова страна, агресивният шофьор е продължил да се държи непристойно и да крещи, а след споменаване, че сигнализиращия ще се обади в полицията, въпросното лице влиза в гараж на сграда, намираща се на булеварда.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, както и да се почувствате ощетени по някакъв начин, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.


4
0 rate up comment rate down comment 0
Хейтър
преди 7 месеца
А нашия минувач знае ли за кой път въпросната невинна кола е спряна пред гаража, запушвайки и тротоара? Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 0
Станахме много
преди 7 месеца
Нещо си пречимАбе требва си световна война Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
Да се запали колата
преди 7 месеца
Да се обеси собственика Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
гараж
преди 7 месеца
не само огледалото,но и някои части от зеления шоферр трябва да пострадат.изключително малоумно паркиране-запушил е и улицата Сигнализирай за неуместен коментар