Helpbook: Поръчах храна от известна верига, в салатата имаше буболечка

Получихме и сигнал за храна със съмнително качество от магазин в "Драгалевци"

30.08.2023 | 20:32 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Поръчах храна от известна верига, в салатата имаше буболечка

В платформата на Helpbook.info продължават да пристигат сигнали за липса на хигиена в търговски заведения или предлагане на храна със съмнително качество.

Наш потребител закупил сандвич от магазин за алкохол и цигари в кв. "Драгалевци" и след консумирането му получил силни стомашни болки в корема и последвало разстройство.  "След възникналите стомашни неразположения си дадох сметка, че във въпросния обект няма никакви условия за приготвяне на храна", пише той.

Не е приятно и да ти пристигне ястие, в което има буболечка. Ето какво пише в сигнала:

"На 23.08.2023 поръчах храна от известна верига за хранене. Поръчката беше обработена и доставена на адрес в София. След доставката намерих живо насекомо в салатата", разказва нашият потребител. Изпратени са и снимки на въпросната салата.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, както и да се почувствате ощетени по някакъв начин, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: Helpbook