Нека бъде светлина! Как изглежда част от столичния кв. "Люлин" 1 през нощта

Helpbook: 21 век сме, лампите отдавна са измислени, а данъците са платени

30.08.2023 | 23:12 Редактор: Анисия Иванова
Нека бъде светлина! Как изглежда част от столичния кв.

В платформата на Helpbook.info получихме описание как изглежда нощно време част от квартал "Люлин" 1 в София:

"На детските площадки и междублоковото пространство пред блок 006 в "Люлин 1", от южната страна на блока, липсва всякакво осветление. Детските площадки и алеите между блоковете са тъмни и опасни и създават предпоставка за извършване на престъпления.

В прикачената снимка ще видите как светят само две лампи на паркинга пред блока, а всичко останало е потънало в мрак.

"21 век сме, лампите отдавна са измислени, а данъците са платени. Моля, свършете си работата и нека бъде светлина!", е призивът на нашия потребител.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, както и да се почувствате ощетени по някакъв начин, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: Helpbook


1
1 rate up comment rate down comment 0
Милен Маринов
преди 7 месеца
Много са проблемите в крайните квартали. Трудно е преминаването с детски колички по тротоарите заради паркирали автомобили. Непочистени детски площадки. Има една пътечка в Люлин 1, по която минават всички по път за метрото и 137-мо училище, но от десетки години е премеждие да се мине по нея. Хората поставят камъни и плочки за да не стъпват в локвите или минават по тревните площи. А данъци наистина си плащаме и на избори ходим!!! Сигнализирай за неуместен коментар