Сигнал в HelpBook за поредната унищожена детска площадка в София

Молбата е да сложат фитнес уреди или катерушки за децата

08.08.2023 | 13:08 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал в HelpBook за поредната унищожена детска площадка в София

В платформата на Helpbook.info получихме поредния сигнал за разбита и унищожена детска площадка в София.

"Една детска площадка в столичния район Изгрев беше унищожена от самата община, а катерушките които бяха на повече от 40 г., бяха нарязани. В момента е нищо повече от едни пътеки с плочки. Площадката се намира между блоковете 38 и 39-40".

Молбата е: "преразгледайте проекта и сложете поне фитнес уреди или катерушки, така че да има децата къде да играят. Уличното осветление, което беше направено преди тази "реконструкция" на вече бившата детска площадка, обхващаше цялото пространство на площадката, а в момента е по-далече от пътеките и попада в тревните площи, където не е предназначено за ходене. Това пространство е за деца, а тук няма къде да играят деца".

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook