Все по-често нагли шофьори карат в насрещното по еднопосочни улици

В Helpbook получихме сигнал от район "Надежда" в София

18.08.2023 | 22:01 Редактор: Анисия Иванова
Все по-често нагли шофьори карат в насрещното по еднопосочни улици

Като че ли все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори, каращи в насрещното, особено когато става въпрос за еднопосочни улици.

Такъв сигнал получихме в платформата на Helpbook.info от София. Случката се разиграва сутринта около 9:40 - 9:50 ч. на 5 август в ж.к. "Надежда" 2 на ул. "Св. Петка Търновска" при градинката.

"Карайки семейния ни автомобил (шофиран от съпруга ми), в който са и двете ми деца, по "Св. Петка Търновска" в посока бул. "Ломско шосе" срещу нас в еднопосочната улица се появи "Опел".

Господинът не стига, че беше в нарушение, а слезе от автомобила и започна да крещи, приближи ни заплашително. На улицата имаше мъж, който също стана свидетел на наглостта и агресията му. Впоследствие наглият шофьор леко се отмести и ние преминахме покрай него, в този момент даде газ, разминахме се на милиметри", разказва нашият потребител.

Ако видите нередност, не се колебайте да подадете сигнал в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook