Борисов: Виждаме реставрация на децата на членове на комунистическата партия

Президентът трудно прикрива разочарованието си, че има редовно правителство, коментира лидерът на ГЕРБ

20.07.2023 | 09:20 Редактор: Елеонора Танева
Борисов: Виждаме реставрация на децата на членове на комунистическата партия

Ролята на президента като институция е да обединява. Той трудно прикрива разочарованието си, че има редовно правителство, хареса му година и половина еднолично да управлява. Ние знаем че правителството не е идеално и какви щети нанася на всяка от партиите. Безспорен факт е, че обществото се успокоява, във външнополитически план работим много добре. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов преди началото на заседанието на НС.

Той коментира, че Христо Иванов и Кирил Петков са проявила "голямо мъжество" като са рискували партиите си, за да има редовен кабинет.

"Ще понесем щети, макар че от изследванията виждаме, че хората са търпеливи. По-добро от това не може да има. Много партии говорят, но си представете "Възраждане" като първа политическа сила - с кои ще работят - веднага ще изпаднат в изолация", убеден е Борисов. 

Прогнозата му е конституционната реформа да бъде приключена до края на годината. Той коментира, че наблюдава реставрация на децата на членове на комунистическата партия.

"Вчера разбрах за нов зам.-министър и една реставрация на децата на бившата ДС, за Ивайло Шотев говоря, баща му ми е приятел, беше шеф - когато аз работех в пожарната, на Димитровския комунистически младежки съюз към МВР. Говорим за децата на ДС! Някой ще каже, че не носят вината на родителите си, но това прави впечатление - реставрация на децата на ДС", каза Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
2 rate up comment rate down comment 0
боян
преди 1 година
А ти какъв се бе тюуфлек такъв, само глупости говориш,такъв наглец няма като теб. Сигнализирай за неуместен коментар