Митов в отговор на БСП: Борисов ще даде имунитета си

"Каквото е речено, ще го стори", каза Даниел Митов

06.07.2023 | 15:57 Редактор: Михаела Кирилова
Митов в отговор на БСП: Борисов ще даде имунитета си

"За разлика от БСП, от момента, в който Гешев даде пресконференция със странни закани, те се дръпнаха от преговорите за кабинет, - г-н Борисов това, което е казал, това и ще направи - каквото е речено, ще го стори. Ще даде имунитета си", това заяви Даниел Митов от ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.

По-рано днес от БСП се възмутиха, че Бойко Борисов не е внесъл в деловодството на НС отказ от своя имунитет, въпреки думите му, че ще го направи. От левицата коментираха и че ще внесат искане за разглеждане имунитета на Борисов по време на утрешния планарен ден.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Youri Slavkov
преди 9 месеца
Сега е около 21:40 ч., 06.07.2023 г. Това изявление Д. Митов го прави около 16 ч. в същия ден. Каквото е речено, ще го стори ... След няколко поредни противоположни Борисовски блъфа, никой нормален човек обаче не бърза да се доверява, а изчаква какво ще се случи в следващите часове. И действително към 20 ч. се оказва, че Борисов не е внесъл заявление в деловодството за доброволен отказ. Това, че Митов участва в координирането на хитростите, е абсолютно сигурно. Сигнализирай за неуместен коментар