Ампутираха крака на прегазения мъж в "Люлин", двама са намушкани - единият в главата

Петима души са задържани

24.06.2023 | 12:49 Редактор: Елеонора Танева
Ампутираха крака на прегазения мъж в

Наложи се медици от "Пирогов" да ампутират крака на пострадалия при инцидента в столичния квартал "Люлин" мъж. Трима души са в болница след масовия бой. В скандала и побоя се включиха около 10 души.

След свадата, един от участниците премазва с автомобила си крака на друг, лекари не успяха да спасят крайника. Други двама са наръгани с нож - единият в областта на главата, а другият в гърба. И двамата са настанени в лечебни заведения.

Вчера булевардът остана затворен за кратко, а от СДВР заявиха, че изясняват детайлите по случая. Към момента петима души са задържани, всеки от тях вече познат на полицията.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
1 rate up comment rate down comment 0
Ник
преди 9 месеца
Вчера пироговци обясняваха, че има вероятност да спасят крака, да НЕ го ампутират. стига фалшиви новини, проверете от три независими източника, преди да изтърсите поредната дезинформация. Ей, човек може да убиете така, не разбирате ли, недодялани "***" некадърни и невежи! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Алито от София
преди 9 месеца
Много *** история с много неприятен край за всички, защо толкова години не са си оправили отношенията, и за кой Любо става въпрос, пише се само със загадки Сигнализирай за неуместен коментар