Василев: Мафията подмени Гешев с нов, "добър" и послушен главен прокурор

Лицето Борислав Сарафов ще прикрие "Барселонагейт", пачките, кюлчетата, сметките, смята отцепилият се депутат от ПП-ДБ

16.06.2023 | 17:23 Редактор: Вяра Димова
Василев: Мафията подмени Гешев с нов,

България официално е гангстерският рай на Бойко Борисов и Пеевски. Мафията подмени Гешев с нов, "добър" и послушен Гешев. Новият, временно изпълняващ длъжността, е Борислав Боби Сарафов. Подмяната е факт. Главният прокурор ще си остане главен адвокат на мафията. Да замениш Гешев със Сарафов е като да те свалят от въжето, за да ти отрежат главата.

Това написа отцепилият се депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Радостин Василев в страницата си във Facebook.

"Ортакът на Пепи еврото от "Осемте джуджета" е най-големият възможен срам за прокуратурата. Сега лицето Борислав Сарафов ще прикрие "Барселонагейт", пачките, кюлчетата, сметките, изобщо всички престъпления на Бойко Борисов, после ще "изпере" и цялата престъпна клоака в НС. ГЕРБ и ДПС, с активното участие на предателите от "Продължаваме промяната - Демократична България" буквално се гаврят с целия български народ. Докарахме я дотам в парламента да няма никаква опозиция, а всички партии да са на власт с мафията. Това е абсолютна подигравка. Държавата се движи на ръба, когато всички са в управлението, народът е опозиция. Съд, затвор и незабавна оставка на правителството", подчерта той.

"На тази дата, 16 юни 2022г.,  Кирил Петков обеща на гражданите, че никога няма да се прегърне с мафията ГЕРБ-ДПС-"Възраждане" и ИТН, защото те са един бранд. Една година по-късно, Кирил Петков заедно с "Продължаваме промяната - Демократична България" предадоха България на мафията", написа още Василев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ала бала
преди 10 месеца
Българи,няма спасение от тези хора.Те са тумор,който ни яде от вътре.Всяко тяхно действие го доказва,че ни водят към пропаста с усмивка и лъжи.Дори не ни дават болкоуспокояващи.Явно са скъни и по здравна каса не ни се полагат.Дано се осъзнаем и изметем тези *** от нашата страна по скоро. Сигнализирай за неуместен коментар