Костадинов: Махането на Гешев е епизод от междуклановата вътрешномафиотска война

ВСС ще се избере нов Гешев или ще се хванат гуша за гуша, смята лидерът на "Възраждане"

13.06.2023 | 10:37 Редактор: Юлиан Христов
Костадинов: Махането на Гешев е епизод от междуклановата вътрешномафиотска война

Вчерашното премахване на Иван Гешев от поста главен прокурор беше само един пореден епизод от междуклановата вътрешномафиотска война, раздираща държавата ни през последните 2 години.

Това посочва в свой пост във Facebook лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Мафиотският клан на ПП и ДБ се обедини с мафиотския клан на ГЕРБ и ДПС, за да постигне отстраняването на станалия едновременно опасен за всички Гешев. Сега остава само да видим дали двата мафиотски клана ще се споразумеят за назначаването на нов главен прокурор, който да ги обслужва, или ще се хванат гуша за гуша. Според мен ще се случи второто. Тъй като мнозинството във ВСС е от слуги на ДПС и ГЕРБ, това мнозинство ще си избере нов Гешев. Другият клан, на ПП и ДБ, отново ще се окаже без "свой" главен прокурор - защото фашизираните "демократи" това имат предвид, когато говорят за съдебна реформа. И ще се получи така, че махайки Гешев, ПП-ДБ на практика направиха поредната услуга на ГЕРБ и ДПС, помагайки им да сменят станалият вече неудобен с нов верен слуга", пише Костадинов.

Изводът, който се налага, е че няма по-добра и вярна патерица на ДПС и ГЕРБ от ПП-ДБ. Това вече го разбраха дори и техните избиратели, допълва лидерът на "Възраждане".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
1 rate up comment rate down comment 0
158
преди 10 месеца
1
1 rate up comment rate down comment 2
45
преди 10 месеца
Тоя наистина не е е добре. Сигнализирай за неуместен коментар