Радостин Василев: Нуждаем се от задължителна подмяна на политическата "класа"

Депутатът коментира скандала в Народно събрание между ПП-ДБ и "Възраждане"

01.06.2023 | 15:17 Редактор: Михаела Димитрова
Радостин Василев: Нуждаем се от задължителна подмяна на политическата

Днес в Народното sъбрание станахме свидетели на изключително грозни сцени. Сцени на срам, позор и абсолютна аморалност. Сцени, които за пореден път доказват, че има нужда от задължителна подмяна на политическата "класа". Това написа в личната си Facebook страница депутатът Радостин Василев. 

"Тези депутати не отговарят на стандартите на НС и не представляват българското общество. Тези хора не са представителна извадка на народа. Българските граждани не могат и не трябва да бъдат представлявани от такива хора. Тази простащина и това грозно поведение отвращават мен и всички българи", допълни още той, като определи поведението на депутатите като "пълна шизофрения".

"Продължаваме промяната - Демократична България" и ГЕРБ гласуваха прекратяване на заседанието не толкова, за да се охладят страстите, а за да има време да се договорят "хубаво" и на тъмно как да спасят от съдебно преследване Борисов и как да "изперат" ГЕРБ. На мен ми писна. Време е за ново начало, време е за нов морал в политиката!", категоричен е Василев.

Страхувате ли се от развитието на изкуствения интелект?

Не, човекът винаги ще го контролира и единствено ще ни бъде от полза.
27%
Да, има опасност да ни подчини и дори унищожи.
50%
Страхувам се единствено да не "открадне" работното ми място.
8%
Не ме интересува, имам далеч по-сериозни страхове и проблеми.
14%
Общо 2002 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR