Трифонов за правителството на ротационен принцип: Отвратен съм

"Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните", написа лидерът на ИТН

22.05.2023 | 18:07 Редактор: Михаела Димитрова
Трифонов за правителството на ротационен принцип: Отвратен съм

Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото. Когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: "Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните". Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам “моите колеги”, имам предвид “Има такъв народ”. Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във Facebook.

"Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип", допълни Трифонов.

"Целият бранд "Продължаваме промяната" беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов, пише лидерът на ИТН, цитирайки думи на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов.

"Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката. Мога да цитирам до утре сутринта изречения на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов все в тоя дух. Те говореха така до снощи. Но тази сутрин слънцето ги озари със своите лъчи и те вече мислят по друг начин. Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?", пита Трифонов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
0 rate up comment rate down comment 1
Тошко Петков
преди 11 месеца
1
1 rate up comment rate down comment 0
Славито
преди 11 месеца
Отвратени сме от всички вас, не само от онези, натиснатите отвън да правят правителство. Сигнализирай за неуместен коментар