В Бургас: Американци няма да станем, с руснаците винаги сме живели добре

Участниците скандираха "Слава на Русия"

09.05.2023 | 13:30 Редактор: Искра Ангелова

При засилено полицейско присъствие марш на "Безсмъртния полк" се проведе в Бургас. В него участваха българи и руски граждани.

До напрежение не се стигна. Община Бургас е била уведомена за шествието още на 12 април.

Участниците в марша скандираха "Слава на Русия" и носиха портрети на свои предци, загинали във Втората световна война. Цветя и венци бяха поставени на паметника на Альоша в морския град.

"Имам петима внуци. Не искам те да загиват за ничия кауза. Искам мир на Земята, трябва да помним, да знаем и да пазим мир. Това е моето семейство, моят баща, петима братя са били на фронта", каза Татяна Еромина.

"Този народ, който присъства тук, е много близък до нас. Ние американци няма да станем, но с руснаците винаги сме живели в добри отношения и сме близки във всяко отношение", сподели Светлозар Грудов.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Морето
преди 11 месеца
Американската наглост и умраинската злоба и глучост нас не ни интерисуват ние трябва да си гледаме интереса. А нашият интетес е да идват руски туристи. И Турция е във НАТО но пълна със руски туристи. Май ще излезе истина че сме будали ХОНДРО КЕФАЛИ дебели крстуни както ни викат гърците Сигнализирай за неуместен коментар