"Добро дело в лоши времена": Продължава националната кампания "Капачки за бъдеще"

Днес капачки се събират на площад "Александър Батенберг" в София

23.04.2023 | 15:53 Редактор: Михаела Димитрова

Продължава националната кампания "Капачки за бъдеще". Днес капачки се събират на площад "Александър Батенберг" в София. Освен капачки там се събират и алуминиеви кенчета. С това се помага за закупуването на неонатални линейки, както и за медицинска апаратура и дефибрилатори за малките населени места.

"В началото беше доста по-лежерно, беше много вълнуващо, всяка кампания е много вълнуваща, стават все по-големи, увеличава се събираният материал. Започнахме от кувьози, първата година един, втората година 19, четвъртата година още 45 медицински уреда за 14 болници", сподели доброволец.

"Доброто дело и всичко, което се прави за децата, ме накараха да се включа, нека направим добро в тези лоши времена", призова мъж.

"Трябва да се държим екологически отговорно към околната среда", заяви жена.

Всеки, който дойде на площада, получава сертификат за дарение, независимо от количеството, което носи като капачки и алуминиеви кенчета. Тези, които са пропуснали днешната възможност, могат да следят страницата на "Капачки за бъдеще" за всички кампании, които тепърва предстоят.


1
1 rate up comment rate down comment 0
тоя е фен на нацисти
преди 1 година
бандеровец и фашист. Не му се връзвайте хора. Давате си труда и надеждите за размножаване на злото извън подобието на държава украйна - пълна с нацисти и слуги на световния терорист САШ Сигнализирай за неуместен коментар