Отчайваща мръсотия в столични квартали: Изоставени сгради, боклуци, сметища

Ако видите нередност, пишете в платформата Helpbook и пратете снимки

21.04.2023 | 22:43 Редактор: Анисия Иванова
Отчайваща мръсотия в столични квартали: Изоставени сгради, боклуци, сметища

В платформата на Helpbook.info една от основните теми е за състоянието на градовете, в които живеем. От цялата страна ни алармират за незаконни сметища. За съжаление и крайните квартали на София, са се превърнали в бунища. Ето какво пишат наши потребители:

"На ъгъла на ул. "Циклама" и ул. "Стара Слатинска" в квартал "Слатина", до пазара, има изоставена, необезопасена сграда, пълна с боклуци." Изпратени са снимки, които са отчайващи за столица, претендираща да е зелен и чист град.

"По продължение на ул "Тинтява" старото трасе на жп линията е превърнато на много места в сметище, нито се почиства, а се изхвърлят боклуци от почистването на улицата и всякакви отпадъци", пише в друг сигнал, към който също са изпратени снимки.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook