Диана Димитрова: Претърпях брутално насилие и няма да мълча

"Двама свидетели потвърждават, че са видели наранявания след побоя в снимачния ден", твърди актрисата

29.03.2023 | 14:08 Редактор: Михаела Димитрова
Диана Димитрова: Претърпях брутално насилие и няма да мълча

"Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално насилие. Избирам обаче да не мълча. Най-вече заради онези жени, които се страхуват да говорят за насилието и в момента прикриват синините си с фон дьо тен", заяви актрисата Диана Димитрова.

Тя изказа огромното си възмущение и разочарование "от развитието на организираната "жалка" кампания, целяща да неглижира и прикрие травмите от побоя на 14.11.2017 г." и напомни, че травмите се потвърждават от експертизата в преписката от Софийската районна прокуратура.

"Както вече Ви е известно, на 27 март до медиите беше изпратено отворено писмо, в което 31 човека от екипа на сериала "Откраднат живот" ''твърдят'', че побой над мен не е имало. Това се оказа фалшива новина, защото от Call Sheet, който е официален документ и вече показах публично, става ясно, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден", каза актрисата в писмо до "24 'часа".

"Това обаче съвсем не е всичко. Далеч по-скандалната част в това активно мероприятие срещу мен е, че в писмото фигурират имената на хора, които са част от екипа на сериала "Откраднат живот", без тяхното съгласие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и изобщо за съставянето му", написа още актрисата.

"На този етап четирима свидетели от екипа на "Откраднат живот" застават с имената си и опровергават написаното в писмото. Двама от тях потвърждават, че са видели нараняванията ми след побоя в снимачния ден", каза още Димитрова.

Снимка: Facebook - личен профил