Диана Димитрова: Подписалите дискредитиращото ме изявление не бяха на работа при побоя

"Според експертизата снимките са автентични и това не е грим", категорична бе актрисата

27.03.2023 | 17:05 Редактор: Петя Кръстева
Диана Димитрова: Подписалите дискредитиращото ме изявление не бяха на работа при побоя

Актрисата Диана Димитрова коментира изпратеното до медиите писмо с подписа на 30 нейни колеги, в което се твърди, че не ѝ е бил нанасян побой.

"Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден", категорична е актрисата. 

Димитрова подчертава още, че никога не е твърдяла, че побоят над нея е извършен пред свидетели. 

"Този човек никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив - дори ме заплаши пред 30 души екип, че ще го направи пак'', пише тя във Facebook. 

По думите ѝ главният художник гримьор на сериала, в който са се снимали двамата с Вергов - Грета Манчева потвърждава, че колко голяма е била травмата на лицето на актрисата.

"Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно", завършва тя.

Снимка: Facebook - личен профил


2
1 rate up comment rate down comment 0
Даниела
преди 11 месеца
Насилието е абсурдно да бъде прикривано. Утре може да е вашето дете. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 4
Нини
преди 11 месеца
Една чалгаджийка се държи по-достойно от претенциозната "артистка" ! Диана е токсичен човек !Всички лъжат, всички срещу нея , защото била най-..ИМА СИ СЪД, ИМА СИ ПОЛИЦИЯ - там се решават такива казуси. Да дращиш драматично във ФБ е НИЩО . Колко хора наплю, колко хора обиди - че тя е по -голям НАСИЛНИК от Миро Дзвера евали не вече ! Сигнализирай за неуместен коментар