Потребителски сигнал: Магазини в Благоевград продават мухлясали храни с изтекъл срок

Ако видите нередност, подайте сигнал и пратете снимки в HelpBook

16.03.2023 | 08:40 Редактор: Анисия Иванова
Потребителски сигнал: Магазини в Благоевград продават мухлясали храни с изтекъл срок

В платформата на Helpbook.info все по-често ни сигнализират за системни нарушения в търговски обекти, за продажба на храна със съмнително качество или изтекъл срок на годност. Поредният сигнал за нередност, адресиран до БАБХ, получихме от наш потребител от Благоевград:

"Пиша ви с надежда да обърнете внимание на обектите на веригата "БГ Маркет" в Благоевград. Масово храните в тази верига се продават в този вид, в който съм ги изпратила на снимките. В кухните на два от обектите, намиращи се в квартал "Еленово" и на ул. "Трети март" 54, се готви със стоки с изтекъл срок на годност, кашкавала, сирене, месо - мухлясало, миришещи на лошо. Детските храни се продават по същия начин - изтриване на срокове на годност и слагане на лепенки с нов срок", пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате, нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата ни Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook