От Helpbook: Кой проверява качеството на "преподавателите" в "УЧИТЕЛИ БГ"

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

27.02.2023 | 20:17 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Кой проверява качеството на

Възмутен потребител изпрати искане чрез платформата на Helpbook.info с молба за проверка: "В платформата УЧИТЕЛИ БГ попаднах на профил на "учителка" по испански език, която твърди, че граматиката не е първото правило при изучаването на какъвто и да е език и затова тя не набляга на граматиката в своите уроци с учениците, даже я игнорира възможно най-много. В качеството ми на дипломиран филолог испанист от СУ "Св. Климент Охридски", който цял живот се занимава с лингвистика, намирам твърдението на въпросната "учителка" за фактологически невярно, подвеждащо спрямо учениците, абсурдно, уронващо престижа на учителската професия и обидно спрямо труда и образованието на нас - филолозите.

Моля МОН да обърне внимание на профилите на "преподавателите" на сайта УЧИТЕЛИ БГ, защото написаното представлява сериозна опасност за нивото и качеството на образованието, което се разпространява чрез такива сайтове/платформи в България. Прикачено изпращам снимков материал на абсурдното твърдение, фигуриращо в профила на въпросната "учителка" по испански език, пропагандираща знанията си в платформата УЧИТЕЛИ БГ".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook


1
0 rate up comment rate down comment 0
Аз
преди 1 година
Какво чудно има?Днес всички "разбират" от образование.То в училищата няма кой да контролира(оцени) нивото на компетентност на преподаващите,Вие сте стигнали до платформите.Наистина ли си мислите,че някой ще се загрижи? Сигнализирай за неуместен коментар