Питбул без намордник нахапа мъж и кучето му в центъра на Пловдив

Семейството, което има и дете на 5 месеца, издирва свидетели на инцидента

24.02.2023 | 13:53 Редактор: Михаела Димитрова

Питбул нахапа мъж и неговото куче в Пловдив. Инцидентът станал по време на разходка в градинка на улица "Отец Паисий" близо до Централната поща в града.

Александър, който е германски гражданин, разхождал кучето си, когато бил нападнат. Пострадалият е с разкъсвания по ръцете и е претърпял операция. За инцидента сигнализира съпругата му, която е българка. Семейството, което има и дете на 5 месеца, издирва свидетели на случилото се.

"Кученцето ни има повърхностни наранявания, едната му лапичка е навехната. Съпругът ми е зле ухапан по ръката. Вчера беше подложен на операция, тъй като докторите не успяха да овладеят инфекцията", сподели съпругата на пострадалия - Дона Драгова.

"На собственичката на кучето бих казал: Ако не можеш да имаш контрол, преди да пострадат други хора и дори деца, моля вземете си поука и си поемете последствията", каза потърпевшият Александър Ейрих.

По думите на потърпевшия питбулът е бил без намордник. Той ще се възстановява поне няколко седмици.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.


1
7 rate up comment rate down comment 0
шопендар
преди 1 година
редно е4 небрежният,безотговорен собствени да поеме разноските по лечението на ухапаният мъж,и разходите за моралните щети.а къде е общинска полиция,за да сакционира такива безотговорни кучкари. Сигнализирай за неуместен коментар