В Helpbook зачестяват сигналите за разбити улици и липса на маркировка

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

23.02.2023 | 21:28 Редактор: Анисия Иванова
В Helpbook зачестяват сигналите за разбити улици и липса на маркировка

В платформата на Helpbook.info наш потребител ни писа за път в недопустимо лошо състояние, намиращ се в промишлена зона "Илиянци".

"Единствен път до петролна база "Лукойл" и още няколко фирми, включително Чистота София. Пътят не е ремонтиран от няколко години, а дупките и неравностите по него са предпоставка за ПТП. Вече няколко пъти е подавана молба да се реагира и отстрани проблема, но безрезултатно".

Писаха ни и за друг проблем в София по бул. "Климент Охридски" в отсечката между бул. "Марко Семов" и ул. "Трайко Станоев": "Бяха направени изкуствено 4 платна плюс бус лента (общо пет). Съществуват два проблема:

- платната са изключително тесни и не отговарят на стандартите за пет платна;
- положената маркировка е абсолютно заличена и особено вечерно време липсата на видима маркировка е сериозен проблем и предпоставка за сериозни инциденти".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС