От HelpBook: Постоянен тормоз от домашно лаещо куче

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

15.02.2023 | 23:01 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Постоянен тормоз от домашно лаещо куче

В платформата на Helpbook.info през изминалите дни зачестиха сигналите за тормоз от домашни и бездомни кучета по различни поводи. Ще ви запознаем с някои от тях.

"Кучето на съседите над нас лае непоносимо денонощно и не ни оставя минута спокойствие, особено интензивно лае през почивните дни, рано сутрин, късно вечер след 22 ч. и много често през нощта, това е постоянен тормоз, многократно сме правили опити за разговор със собствениците на кучето и сме ги молили да вземат мерки, но те не само, че игнорират молбите ни, но дори са агресивни и са ни заплашвали, че ще пуснат кучето да ни ухапе. Въпросното куче скача по хората, когато е навън. Сигнализирали сме вече всички възможни институции, но без резултат. Аз работя от вкъщи и постоянното лаене пречи на продуктивността ми, а майка ми работи като охранител нощни смени и когато се прибере, кучешкият лай не ѝ дава възможност да си почине изобщо", пише авторът на сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка БГНЕС