Всяка сутрин коли спират на спирката на 102, граждани искат камери

НelpBook: Въпреки че са в нарушения, шофьорите заплашват и псуват

20.01.2023 | 18:25 Редактор: Анисия Иванова
Всяка сутрин коли спират на спирката на 102, граждани искат камери

В платформата Helpbook.info ни алармираха за ежедневно спиране на автомобили на автобусна спирка в София, което затруднява останалите участници в движението.

"В София, ж.к. "Студентски град", на автобусна спирка "Блок 60" в посока "Симеоновско шосе" всяка сутрин има по няколко спрели автомобила, докато водачите им си закупуват закуски от баничарницата в непосредствена близост до спирката. Това възпрепятства спирането на автобус 102 и качването на пътници в него. Понякога автобусът тръгва, без да са успели да се качат всички чакащи на спирката пътници. Когато се направи забележка на водачите, те реагират арогантно, използвайки нецензурни думи и звучащи заплашително. Същевременно тази спирка е изход на други автомобили, които излизат от междублоковото пространство, за да се включат в движението по централното шосе, по което се движи и автобус 102. Това създава изключително неудобство на чакащите на спирката пътници, както и на водачите на автобусите. Моля да се монтират камери на въпросната спирка, за да видят органите на КАТ как всяка сутрин има неправилно спрели автомобили и водачите им да получат съответните санкции за нарушението си", предлага нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: БГНЕС