Доброволци напускат акцията за Сашко, баща му - собственик на нотариалната кантора

Александър Цветанов заяви, че вече е отчаян и е на ръба на силите си

18.11.2022 | 18:45 Редактор: Искра Ангелова

Осми ден продължава издирването на 12-годишното дете от Перник. Бащата на Сашко обяви 100 000 лева парична награда за намирането на сина си. Той посочи, че вече е отчаян и е на ръба на силите си. А някой от доброволците обявиха - напускат акцията.

От община Перник съобщиха, че поддържат комуникация със семейството на Сашко и продължават да оказват логистична подкрепа на доброволците, и служителите на МВР.

"Разбира се, както виждате, цялата общественост в града застана зад каузата да се намери Александър и почти целият град излезе на терен да го търси. Аз съм убеден, че всички наши съграждани, редом и ние с тях, ще се включим в такава финансова подкрепа, защото на всички ни се иска развръзката да има положителен край", коментираха от общината.

Десетките доброволци, които издирват Сашко, признаха, че са разочаровани от действията на неговия баща. И предупредиха, че ще прекратят търсенето.

На различно мнение обаче са гражданите в Перник и Брезник, които подкрепят бащата на Сашко. Разследването по случая продължава, а от нотариалната кантора, собственост на Александър Цветанов, заявиха неофициално, че има разпитани служители.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.